Search:

Type: Posts; User: Hiltibrant; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    24
    Views
    15,196

    How to resolve UI issues (can't see Saga character option in character selection)

    If you experience the issue that there is no window in the character selection screen for a Saga Char, you DON'T have to remove your Custom UI entirely. Go to your AOC root folder, then navigate to...
  2. Replies
    4
    Views
    2,436

    There seems to be a mounting number of these...

    There seems to be a mounting number of these kinds of issues in various instances - ppl not receiving buffs/debuffs.
  3. Replies
    1
    Views
    1,873

    Instance mechanics "malfunctioning"

    Hi!

    Since yesterday, I (and others in my group/raid) have encountered some strange bugs regarding certain mechanics in group/raid instances. No one had encountered these before, but they occur...
  4. Replies
    746
    Views
    664,010

    Ok, thanks for checking! Will try to live with...

    Ok, thanks for checking! Will try to live with 31px :)
  5. Replies
    746
    Views
    664,010

    Much obliged!

    Much obliged!
  6. Replies
    746
    Views
    664,010

    Resizing fonts

    Hi!

    Just switched to StrangeUI and I quite like it. The only thing that needed changing for my taste was the size of the buff/debuff icons in the left/right portraits. I set those to size 30....
  7. Replies
    9
    Views
    6,628

    Did that - the Patcher created a new file, but...

    Did that - the Patcher created a new file, but the problem's still the same.
  8. Replies
    9
    Views
    6,628

    I don't know it this is the best way to post...

    I don't know it this is the best way to post this, but here's the screenshot (This time I didn't get any localconfig.xml error after the initial error shown in the screenshot:

    1033

    And here are...
  9. Replies
    9
    Views
    6,628

    Just tried that - still getting the same error...

    Just tried that - still getting the same error message about not being able to find AgeOfConanDX10.exe, this time with the second one about the missing LocalConfig.xml, too
  10. Replies
    9
    Views
    6,628

    AoC no longer starting (Windows 10)

    Ever since I updated to Windows 10, I am experiencing the following issue with AoC:

    I can launch the patcher (which appears to work just fine), but immediately after I hit Launch I get the...
  11. Replies
    172
    Views
    64,325

    Same thing on my DT - had the Veteran's...

    Same thing on my DT - had the Veteran's Haversack; it was there when I logged in yesterday. I log in this evening, there is no equipment bag equipped, and I am left with 24 inventory slots....
Results 1 to 11 of 11